Dopis příznivcům tábora Chaire

Rok se s rokem sešel a já mohu s radostí oznámit, že i tento rok se bude konat tábor Chaire.

I v tomto roce se chystáme pokračovat v nákupu stanů (6 kusů – 30000 Kč) a dalšího táborového vybavení (zejména do kuchyně). V poslední době intenzivně uvažujeme o dalším vývoji tábora Chaire: již v loňském roce se náš tábor rozrostl na třicet čtyři táborníků, bude-li trend pokračovat, bude nezbytné nejen rozšířit naše stanové městečko, ale také rozšířit kapacity hygienických a stravovacích zařízení tak, aby vyhovovaly provozně i legislativně. Dalším dlouhodobým problémem je neuspokojivý stav úžlabí, ale i jiných částí střechy chalupy.

Proto se na Vás opět obracíme s prosbou o pomoc finanční i pracovní. Na jaře proběhne pracovní brigáda určená tatínkům i táborníkům, na které proběhne rozšíření hygienického zázemí s ohledem na vzrůstající počet instruktorů, rozšíření ubytovacích možností přímo v budově, výroba plechové truhly pro uložení celt a další práce po dohodě s majitelem objektu.

Opět jako v loňském roce hledáme kuchařky na tábor (samozřejmě se mohou přihlásit kuchařky z předchozích ročníků), proto vyzýváme maminky, tetičky, zkrátka ženy ochotné vařit na táboře, ozvěte se prosím na tel: 777 829 250, email: cyber.m@email.cz.

Děkuji všem těm, kteří nás podporují ať už finančně, morálně či modlitbou. Všem upřímné díky.

Za kolektiv vedoucích
Matroš

P. S.: Pokud máte zájem a chcete podpořit naše úsilí, je možné přispět na náš účet, jak formou přímého sponzorského daru, tak např. „sponzorským táborným“. Vyhotovujeme i písemné potvrzení o daru (viz kontakty níže, případně na stránkách sdružení Aliquantulum o.s.).

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přihlašování na Chaire 2024