Velikonoční setkání

Milí táborníci,

po roce nám začíná půst, který vrcholí nejvýznamnějšími křesťanskými svátky. Před dvěma lety se nám podařilo vytvořit jedinečnou atmosféru společného prožívání velikonočních událostí. Z jednoho setkání chceme vytvořit tradici společných Velikonoc, proto Vás všechny zveme na Březovku. Opět se budeme muset obejít bez otce Doda, přesto s plným liturgickým servisem v místním kláštereckém farním společenství.

Velikonoční setkání proběhne od čtvrtka 1. do pondělí 5. dubna. Pro případné zájemce o společnou dopravu z Hradce Králové je plánován sraz ve čtvrtek po osmé hodině ranní. Bližší informace buď u mne (Matroše) nebo přímo u dopravní koordinátorky Mary
(tel.: 736 416 099). Pokud využijete společné dopravy, předem se nahlaste (nejpozději týden dopředu). Setkání skončí v pondělí po mši cca v 11 hod, předpokládaný společný příjezd do HK okolo jedné.

S sebou: teplé oblečení, spacák (karimatka není nutná), hudební nástroje, maminku poproste o velikonoční cukroví (beránka, mazanec...), nemusíte si brát ešus a příbory.
Přihlášky posílejte na email cyber.m@email.cz nebo telefonujte na mobil: 777 829 250
Poplatek za ubytování a stravu: 450 Kč.

Těší se na Vás Matroš a spol.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přihlašování na Chaire 2024