Vedoucí měsíce listopadu


Je 1. prosince a že jsem se opozdila....ale je to jeden den, tak mně to snad odpustíte =)

Tak tedy. Vedoucím měsíce listopadu je:
Lukáš Baše


Lukáš je již nedílnou součástí našeho tábora. Letos v létě měl ale na táboře velikou úlohu. Zahrál si totiž největšího "kápa" naší táborové legendy Dona Mascarponiho. A hlavně kolem této postavy se točil náš kratičký rozhovor.


Lukáši, na letošním táboře jsi byl opravdu důležitý. Bavilo tě vůbec hrát postavu Dona Mascarponiho? Co bylo na té roli nejtěžší?

Tak samozřejmě bavilo.. když vodíte nebo byste měli vodit většinu tábora za nos je to super pocit. Byla to velmi zajímavá zkušenost hrát jednu z nejvýznamnějších postav v táborové legendě. Vyzkoušel jsem si to a každopádně mě to obohatilo do dalších let. Snažil jsem se ho hrát co nejlépe, ale nebylo to vůbec jednoduché a ani se mi to tolik nedařilo. Je to postava, která mně není tak úplně podobná a proto sem měl menší problém jí přijít na kloub. Hrát zkušeného, uznávaného velkého kápa se může zdát jako hračka, ale žádná švanda to teda není. Největší problém byl asi nezapomenout ostatním sdělit všechny důležité informace nebo neříct něco zbytečně navíc, co by pak mohlo negativně ovlivnit vývoj legendy.


Pokolikáté jsi byl již na Chaire? A co nějaké historky? Máš?

Na letošním táboře jsem byl již po několikáté.. už to ani nepočítám, teda spíš sem to nikdy počítat nezačal zrovna tak jako historky, kterých je nespočet a nevím, která by byla nejvhodnější tak radši nebudu psát žádnou. Všechny jsou však stojí za to a jsem rád, že sem mohl na Chaire jezdit a stát se jeho součástí.


Letos budeš maturovat. Maturita se už pomalu, ale jistě blíží. Už víš z čeho budeš maturovat?

Chodím na Střední průmyslovou školu Nové Město nad Metují, kde studuji na Technickém lyceu, takže mimo češtiny a cizího jazyka (angličtiny) budu maturovat ještě z matematiky, technické mechaniky, technologických procesů a výpočetní techniky.

Tak teda jaký z maturitních předmětů je Ti nějmilejší?

Tak asi čeština a technologické procesy.

Teď už opusťme Lukáše a zeptejme se někoho z instruktorů, jak ho na táboře vnímá. Co říkáte třeba na Zidana?


Lukáš se může zdát svou menší postavou jako nenápadný skřítek v lese, ale stačí s ním prožít pár dní a hned víte, kdo je zač. Je velice přátelský a dokáže dělat super zábavu, a když už nějaká je, tak on určitě není ten, kdo by jí kazil, ba naopak je její tvůrce. Jeho hlavní přednosti jsou určitě fyzické parametry, protože jeho kondiční i svalová vyspělost jsou na velké úrovni. Myslím si, že kde kdo by mu to mohl závidět a to určitě právem. Lukáš rád sportuje a to hlavně fotbal. Je v něm skvělý, ať už jako spoluhráč nebo jako divák. Má k tomu také rychlostní předpoklady a proto je výborný útočník. K správnému zakončení potřebuje také chytrou hlavičku, která v sobě určitě nosí několik zajímavých vědomostí. Lukáš je chytrý chlapec a jeho přístup a odhodlání k věcem by se mohlo stát příkladem i pro ostatní. Bezpochyby se jedná o bezva klučinu, který svou postavou oslnil nemálo dívek. Je to prostě chlapík na správném místě a jen tak dál Luke! Jsi borec!

Poslední větou na závěr bych rád vyzdvihl jeho neskutečnou vyrýsovanost těla, kterou bohužel už asi nedoženu. Nicméně, jsem rád, že mám takovýho kámoše jako jen on, opravdu patří mezi ty nejlepší a myslím si, že to neříkám jenom za sebe.

Teda pánové! Moc Vám oběma děkuji! Děkuji za Vaši shovívavost a čas, za Vaše super příspěvky a za to, že Vás na táboře máme!
Ostatní bych chtěla jen upozornit, že 22. prosince bude mít Lukáš narozeniny. Tak mu nezapomeňte popřát!!! =)

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přihlašování na Chaire 2024