Vedoucí měsíce ledna


Vedoucím měsíce října byl Dominik, měsíce listopadu Lukáš a prosinec patřil Francescovi...zdá se mi, že je na čase udělat vedoucím měsíce i nějakou "TU" vedoucí..co vy na to?? =)


Dovolte mi tedy, abych Vám představila Marii "Mary" Kohlovou, která je tímto jmenována vedoucí měsíce ledna.

Mary jezdí na tábor už od jeho založení. To znamená, že poprvé na byla Chaire v roce 2005 (tehdy ještě jako táborník) a bylo jí asi tak 12 let. Dnes je jí..no trochu víc.. a stala se super vedoucí a kamarádkou...tak jsem se jí prostě na něco zeptala (většinou hodně dotěrný otázky... ale víte, jak jsem zvědavá =)) a tady máte výsledek =)

Mary, ty jsi teďka ve čtvrťáku na Bigy. Maturita se Ti blíží...těšíš se na ní? Z čeho budeš maturovat?

Na maturitu se zas tolik netěšim, ale spíš se těšim na to, až budu mít po ní ;) Maturovat budu z češtiny, angličtiny, základů společenských věd a informatiky, tak uvidíme no :)

Kam se potom chystáš? Na jakou školu?

Ráda bych šla do Brna nebo do Prahy na filosofickou fakultu obor pedagogika.

Nejspíš budeš mít dlouhý prázdniny... =) Jaký máš plány?

No plánů je hodně, tak doufám, že alespoň nějaké vyjdou. Samozřejmě pojedu na tábor, taky chci jet na svoje poslední animátory, s rodinou se chystáme do Norska, taky budu v přípravném týmu a na programu na Celostátním setkání mládeže ve Žďáru nad Sázavou. Ráda bych byla i někdy doma a jela s kámošema na pár dní na vodu.

A teď už něco o táboře. Co si myslíš, je náš tábor podle Tebe nejlepším táborem? A proč bys ho doporučila dál?

No, protože Chaire je nejlepší tábor na celým světě!! Nevim, co je na táboře nejlepší, protože toho je opravdu hodně. Například běh do tůňky, kondičky, mše, veselí táborníci, instruktoři a vedoucí, výborní muzikanti, skvělé kuchařky, převlíkání do různých kostýmů na hry, krásná příroda, slavnostní ohně, krávy, ovce, noční cesty na latrýny, fotbal...no, je toho spousta :) Tábor bych doporučila, protože zde kažký může prožít kus života, na který opravdu nezapomene. Může zažít krásné společenství, být sám sebou, překonávat se a spoustu nového se naučit.

A poslední kratičká otázka. Co říkáš na novýho hlavního vedoucího (na Francesca)?

No super!!! :) Moc se těším, bude to zase změna a držím Fandovi palce, aby to s náma všema vydržel :)


Mary, moc Ti děkuji za odpovědi na moje otázky. Přeji Ti, aby Ti maturita dobře dopadla a prázdniny, aby se vyvedly. Moc se těším na super spolupráci s Tebou při přípravě tábora a později i na něm! Ještě jednou moc děkuji!!! =)


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přihlašování na Chaire 2024