Vedoucí měsíce března


Všichni moji drazí!
Asi jste si všimli, že se na stránkách našeho milého tábora neobjevil vedoucí měsíce února. Chápu, že jste z toho smutní, ale nebojte se! Mám tady pro Vás náhradu. Tento měsíc se na stránkách objeví vedoucí měsíce a dále ještě velké, malé překvapení! =)

Dovolte mi, abych Vám představila prvního z nich. Honzu "Jeníka" "Rýšu" Rychtára. Je to milý kluk, vyšší než já =) a tady jsou jeho odpovědi na mé všetečné otázky =)

Jak dlouho už jezdíš na Chaire? Jaká legenda nebo postava se ti za ta léta líbila nejvíc?

Na Chaire jezdím už od začátku jeho existence. To je od roku 2005, kdy byl tábor ještě v Těchoníně. Je to tedy už 7 let. S tou legendou, těžko říct. Ty první si už moc nepamatuju, ale na Alfonze von Buchtu a Progreso vzpomínám dodnes (táborová legenda 2006).

Máš nějaký velký zážitek spojený s Chaire?

To je zapeklitá otázka. Těžko z těch mnoha vybrat ten nejlepší. Mám ovšem jeden hodně starý, který se mi pořád vybavuje. Bylo to v Těchoníně při plnění pečeti bdění. Kousek cesty nad táborem nás sledovali skautíci, kteří tábořili kousek od nás a fotili si nás. Ve tmě to bylo docela zajímavý a docela rád bych viděl ty jejich fotky, ale to se mi už nepoštěstí. Ale jinak, obecně, jsou pro mě největším zážitkem dvoudenní výlety, na které jsem se vždycky jako táborník a teď i jako vedoucí těšil.

Vím, že letos budeš maturovat. Řekneš nám z čeho? A ... na jakou vysokou školu se hlásíš?

Plánuju maturovat z češtiny, angličtiny, matematiky a informatiky. A přijímačky budu zkoušet na MU v Brně obor informatika a na ČVUT v Praze a samozřejmě i na UHK v HK.

A co se chystáš dělat o prázdninách, když je budeš mít tak dlouhý?

Rozhodně přijedu na tábor! =) Pak za mnou přijede Yannis (francouzský kamarád), takže asi týden budeme běhat po českých zajímavostech. Taky bych rád zmizel alespoň na týden znovu do Francie (konkrétně do Brive-la-Gaillarde opět za Yannisem). Dál plánuju zúčastnit se celostátního setkání mládeže ve Žďáru nad Sázavou. Jinak další plány zatím nemám, takže si budu užívat volno a bude se maximálně flákat!

Těšíš se na tábor?

Jasně, že se na tábor těším! Hlavně na nové vedení pod Francescem! =)

A ještě poslední otázka... Jaký vztah máš k fotbalu? Co si o té hře myslíš? V jaké formě je podle Tebe fotbal nejlepší?

=D =D =D ... Myslím, že můj vztah k fotbalu je obecně známý. Moje smýšlení o fotbalu asi nejlépe vystihuje následující hláška, kterou jsem slyšel v jednou seriálu. "Dlouho jsem nechápal, jak může fotbal zajímat tolik lidí. Když si ale uvědomím, že dvaadvacet jinak celkem normálních chlápků je ochotných hodinu a půl běhat za jedním balónem, uznávám, že takový úkaz se prostě musí vidět!" Taky si myslím, že nejlepší je rozhodně jen fandit =)
V souvislosti s Tvojí otázkou musím na sebe napráskat pár mých ojedinělých chvilek s fotbalem. Jednou jsem se zúčastnil fotbalového soustředění s bráchama (Jirka a Tomáš Rychtárovi hrající za TJ Sokol Třebeš Hradec Králové) a o letošních jarních prázdninách jsem poprvé hrál FIFU na PS2 ve Francii (když už je člověk v cizině, tak musí přece vyzkoušet všechno!!).

Milý Jeníku! Moc Ti děkuji za rozhovor. Přeju Ti, aby jsi neztratil hlavu při přílišném učení na maturitu, abys úspěšně odmaturoval a dostal se na vysokou školu (ať už do Brna, Prahy či Hradce).

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přihlašování na Chaire 2024