Malý report z Vánoční besídky

Ano, já vím, že už je únor. Ano, já vím, že Vánoční besídka byla vlastně už před měsícem a kousek a ano, já vím, že už se těšíte na další tábor…ale čas je neúprosný a tak si budete muset ještě chvíli počkat. Přece nechcete v týhle zimě běhat do tůňky!!!! =) Já teda určitě ne!!!!!
Zrovna dneska, jsem tak přemýšlela, vzpomínala (co jinýho dělat, když má člověk před sebou zkoušku z Přehledu dějin hudby I a 150 stránek na učení!! =)) a došla jsem k závěru, že nám na stránkách chybí malé zhodnocení vánoční besídky =)

Takže se do toho pustím:
Vánoční besídka proběhla v pořádku…teda ne, to říká přece vždycky vedoucí, co má na starosti noční hlídku a ne vánoční besídku! Vánoční besídka se myslím povedla. Všechny jsem Vás moc ráda viděla! Bylo nás tam dohromady 21 a to už je co říct! Byla tam Anička, Šnek, Hanička, Lucka, Anežka, Majda, Mary, Áďa, já, Jindra, Mravenec, Michal, Típek, Jeník, Zidan, Lampard, Dominik, Frenk, Venca, Francesco a dokonce i Dodo!
Sešli jsme se na faře na Novym Hradci …. ostatně, tak jako vždycky, v pátek před Vánoci, tedy 20. prosince 2013 cca v 16 hodin. Povídali jsme si, pili skvělý čaj a jedli výborné cukroví! Z ničeho nic, ale někdo zaklepal na okno….kdo jen to asi může být! A byl to jeden Ind, který pracuje v papírnictví u podchodu a kterýmu ukradli všechny věci. Chudák. Tak jsme se teda rozhodli, že mu pomůžeme ty věci najít. Byly to nějaký tašky a batohy a tak…on jel totiž na Vánoce domů do Indie. No, tak jsme se ty věci vydali hledat. Nebylo to jednoduché najít zloděje. Naštěstí ale měli svítící náramky, podle kterých jsme je mohli poznat. Neptejte se mě, proč zloději nosí svítící náramky…to je trochu podezřelý a hlavně dost nápadný, ne? Nakonec se nám je podařilo získat! Jupí!!!! Tak jsme se s naším Indem rozloučili a pak jsme šli zpět do tepla na faru. Protože bylo před Vánoci, tak jsme vyráběli Vánoční přáníčka pro Onyxovi, Matrošovi, Pejzovi, Spirálku a pro Kučisovi. (Já jsem je odeslala, opravdu! Sice trošičku později, ale přece!! Tak doufám, že došli =)). No a pak už nám bohužel nezbylo moc času. Šli jsme na mši a někteří kluci ministrovali a ostatní z plných plic zpívali. Pro příště si do kostela s sebou neberte telefon, nebo když už si ho s sebou na mši vezmete, tak si nezapomeňte vypnout vyzvánění, ať Vám při kázání nezvoní na celý kostel, že Venco?! =) =)


No a to je asi všechno! Nezapomeňte, že letošní tábor se bude konat od 27. července do 9. srpna a bude probíhat již po desáté!!! Takže určitě se v průběhu roku můžete těšit na různé akce, soutěže a další překvapení nejen tady na našich stránkách! =)

Moc se na Vás na všechny zase těším a nezapomeňte nám držet palce, abychom ten 10. ročník Chaire dobře vymysleli!!

Z Berlína pac, pusu a + na čelíčko posílá

Váš Stromovec

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přihlašování na Chaire 2024