Maturanti v našich řadách!! =)

Áďa, Veverka, Ladunka, Lampard, Frenk a Škvor letos maturují!!! Jste zvědaví, jak jim to slušelo na plese?! 

Tak se rok s rokem sešel a zase máme v našich řadách nějaké ty maturanty. Veverka, Ladunka a Lampard měli to štěstí (nebo možná i smůlu), že se s některými vedoucími, instruktory a vlastně také táborníky potkali na jejich plese. A díky úporné organizaci jsme se také společně vyfotili! (teda ta organizace nebyla zas až tak hrozná, ale je škoda, že někteří přišli o 3 minuty později, nebo na to úplně zapomněli i když jsem jasně říkala, že se ve 22:30 – a ne o minutu později – sejdeme VŠICHNI u toho modrýho plátna :D) No, každopádně z toho vznikla krásná fotka! Díky tedy všem zúčastněným!!! =) =)

(jestli si říkáte, že vůbec nevíte, kdo je ten kluk uprostřed, tak to vůbec nevadí, já taky nevím, kdo to byl, asi se jen chtěl vyfotit s partou tak skvělých a krásných lidí, jako jsou chairáci =))

No a v průběhu ledna měli ples taky další dva maturanti Frenk a Škvor. Bohužel ho měli úplně ve stejný den na úplně jiných místech, tak jsme se nemohli rozkrájet, ale myslím si, že oba si to náramně užili!!

A jako poslední měla vlastně minulý týden ples Áďa! Moc jí to slušelo a já hlavně oceňuji tu krásnou šerpu s hudebním motivem – je pravda, že co jiného bychom měli čekat u konzervatoristů!! =)


Všem to teda pořádně seklo, co říkáte! Z tábora je takové vymydlené neznáme, co? :D :D Každopádně všem našim maturantům přejeme hodně štěstí a Božího požehnání do budoucna, ať se jim daří a ať na nás nezapomenou….jak já říkám: Jednou chairák, navždy chairák. =) =)

Ze slunečného jarního Berlína

Váš Stromovec =)

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přihlašování na Chaire 2024