Tábor Chaire 2016 - již za týden!!

Už jen týden a všechno to znovu vypukne. Samota Březovka se stane sídlem našeho tábora již po jedenácté! Těšíte se? My tedy ANO! 


Tábor začne v neděli 10. července ve 14 hodin mší svatou v táborovém kostele. Příjezd do tábora je možný již od 12:30. Kolem 15. hodiny se rozloučíme s rodiči a začneme naše čtrnáctidenní dobrodružství.

Během tábora je dítě povinno dodržovat táborový řád – v případě jeho hrubého porušení může dojít až k vyloučení z tábora. Pozdější i dřívější příjezdy na tábor jsou nežádoucí, stejně tak dřívější odjezdy. V případě, že by toto mělo nastat, prosím kontaktujte hlavní vedoucí (mailem info@taborchaire.cz, nebo na tel. čísle 607965051). Návštěvy v průběhu tábora jsou zakázány – o to více potěší psaný dopis.

Tábor končí v sobotu 23. července ve 14 hodin mší svatou. Prosíme rodiče, aby nepřijížděli před 13. hodinou. Po posledním slavnostním nástupu, na kterém se rozloučíme, nám nezbude nic jiného než zamávat a rozjet se domů.

Při příjezdu na Vás bude čekat uvítací četa, u které se přihlásíte a odevzdáte potřebné dokumenty
- prohlášení o bezinfekčnosti
- potvrzení o zdravotní způsobilosti dítěte
- kartičku zdravotní pojišťovny (nebo její kopii)
- případně léky

UPOZORŇUJEME, že na táboře není dovoleno dle táborového řádu používat elektroniku (mobilní telefon, digitální hry, discman, ipod apod.), proto není důvod, aby si je táborníci s sebou brali. V případě ztráty či poškození takových přístrojů nepřebírá vedení tábora žádnou zodpovědnost za tuto ztrátu či poškození.

Jak se dostat na Samotu Březovka? Pro zobrazení mapy klikněte zde.
Trasa vyznačená na mapě bude pouze v den zahájení tábora také vyznačena ukazately a to v části Klášterec n/O. (nebo Pastviny) - Lhotka - Březovka. Pro příjezd do tábora doporučujeme tuto trasu, jiné trasy značeny nebudou. 

Co má mít správný táborník v kufru? Pro zobrazení seznamu věcí klikněte zde.

Jestliže chcete náš tábor a činnost sdružení Aliquantulum o.s. podpořit, budeme rádi za jakýkoli dar. Především za dary do kuchyně, jako jsou buchty či marmelády, dále také za výtvarné a kancelářské potřeby, či hmotné ceny pro táborníky, atd. V případě finančního daru rádi vystavíme potvrzení. Děkujeme!

Adresa na tábor:
Tábor Chaire
Samota Březovka
Klášterec nad Orlicí
561 82

Kontakt na hlavní vedoucí v průběhu tábora
tel.: 607 965 051 (Veronika Dernerová)

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přihlašování na Chaire 2024